top of page
I ett möte

Om Avium

 
Vi arbetar med ett klart mål i sikte  - att göra digital design och profilering mer lättillgängligt för alla. Det kan vara det avgörande steget för att nå ut på en konkurrenskraftig marknad, det lilla extra som gör bröllopet perfekt, eller kanske det som fångar uppmärksamhet på mässan
tora_profil_svartvit_2.jpg

Vår Vision

 

Det ska vara enkelt att få hjälp med grafisk design

 

Som företagare kan det vara många frågor som dyker upp kring just den grafiska profilen: Hur skapar man vektorgrafik? Vilka filformat vill tryckföretagen ha? Hur vill vi marknadsföra oss själva? 

Välkommen att höra av dig för att diskutera dina idéer, och se vad vi eventuellt kan hjälpa dig med. Vårt mål är att skapa unika, väl uttänkta lösningar som utformas i nära samarbete med dig som kund. Det kan vara allt från företagsdesign för större backdrops - till personliga CV-mallar för privatpersoner. Vi erbjuder allt inom design enligt förfrågan, och anpassar en lösning enligt vald budget. 

Välkommen att kontakta oss för offert >>

 

Vår Expertis

 

Ett öga för detalj och utformning är vad som gör arbetet levande

För oss är inte det viktiga att bara skapa en bra design, utan att även skapa något personligt som sätter kundens unika prägel. Vi riktar oss till både stora och små företag, privatpersoner samt blivande nyföretagare. 

 

Se portfolio >>

bottom of page